Home    
 
  traduceri legalizate   servicii traduceri legalizate   preturi traduceri legalizate   contact  
  O traducere legalizata este un document oficial, foarte important si, de aceea, trebuie realizat cu grija, atentie si competenta.  
Stam la dispozitia clientilor nostri cu o gama diversificata de domenii pentru traduceri, adaptata necesitatilor acestora.
 
Doriti calitate la un pret mic? Suntem aici pentru dumneavoastra: traduceri si legalizari la cele mai mici preturi!
 

Punem pret pe relatia cu clientii nostri si apreciem opinia clientilor nostri. De aceea, va invitam sa ne contactati!
 

 
  continuare...   continuare...   continuare...   contact...  
 

 

 

Termeni legali si conditii de utilizare - Traduceri-legalizate.net

Termeni legali si conditii de utilizare ale website-ului www.traduceri-legalizate.net
www.traduceri-legalizate.net este website-ul si proprietatea companiei SC TRADUCERI10 PLUS SRL (denumita in continuare “Traduceri10”), avand urmatoarele date de identificare: J40/11645/2011, Cod Fiscal 29159560, sediul in Bucuresti, si urmatoarele date de identificare: e-mail: contact@traduceri-legalizate.net, telefoane: 0722.75.60.60, 0747.75.60.60, fax: 031.436.49.06.
Prin utilizarea website-ului www.traduceri-legalizate.net si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale acestui website. Traduceri-legalizate.net se supune legislatiei in vigoare in Romania.
Accesul si utilizarea site-ului www.traduceri-legalizate.net (denumit in continuare "site") se face in termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul website-ului (denumit in continuare "Administrator"), fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza (denumite in continuare "Utilizatori"). Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea website-ului, pentru a le putea consulta in orice moment.
Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare.
Prezentul acord nu ofera utilizatorilor orice drepturi de proprietate asupra oricaror materiale de pe acest website.

Descrierea serviciilor
Prin intermediul sectiunilor sale, website-ul Traduceri-legalizate.net pune gratuit la dispozitia utilizatorilor informatii si stiri pentru informarea si prezentarea serviciilor companiei. Orice alte servicii ce vor fi implementate in cadrul acestui website vor fi supuse acestor termeni si conditii, cu exceptia cazului in care respectivele servicii vor beneficia de conditii de utilizare si termeni formulate distinct. Orice postari din partea utilizatorilor acestor website, indiferent de forma sau format, vor fi supuse moderarii inainte sau dupa incarcare pe website.
Traduceri-legalizate.net isi rezerva dreptul de a restrictiona utilizarea oricarui serviciu al website-ului in interes comercial.
Traduceri-legalizate.net poate derula oricand si orice campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune a website-ului. Orice campanii si/ sau promotii derulate de Traduceri-legalizate.net nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor website-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea in prealabil.

Neangajarea raspunderii
Utilizarea acestui website se realizeaza pe propria raspundere a utilizatorului. Traduceri10 sau oricare dintre afiliatii sai, sau alte parti implicate in crearea sau producerea website-ului nu vor fi responsabili pentru orice daune directe, indirecte, speciale, succesive sau alte daune ce rezulta din utilizarea, sau inabilitatea utilizarii, materialelor de pe website, inclusiv daune cauzate de virusi, incorectitudinea sau incompletitudinea informatiilor de pe website, indiferent daca Traduceri10 a fost informat privind posibilitatea existentei sau aparitiei unor asemenea daune.
Administratorul depune eforturi pentru ca orice informatii de pe website sa fie corecte si oferite la timp. In cazul oricaror erori semnalate administratorului, acesta va incerca in cel mai scurt timp remedierea acestora.
Informatiile oferite:

 • Au exclusiv o natura generala;
 • Contin legaturi web spre alte site-uri asupra continutului carora Traduceri10 nu detine niciun control si pentru care nu isi asuma nicio responsabilitate. Traduceri10 isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
  • sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
  • nu ofera o securitate adecvata;
  • contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv.

Distributie logo si politici privind marcile inregistrate
Toate marcile si numele comerciale ale Traduceri10 utilizate pe acest website sunt acoperite de drepturi de autor. Acestea nu pot fi utilizate, copiate, reproduse, republicate, uploadate, postate, transmise, distribuite sau modificate in orice fel, inclusiv in materiale publicitare ce tin de distributia materialelor de pe website, fara acordul scris obtinut in prealabil de la Traduceri10. Numele companiilor si produselor mentionate pe acest website pot fi marci inregistrate ale proprietarilor lor respectivi. Cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza altfel, nu se intentioneaza asocierea cu orice alta companie sau produs.

Drepturi de autor
Acest website si toate materialele acestuia sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor (copyright) din Romania, ce ofera creatorilor lucrarilor originale drept exclusive de utilizare a propriilor lucrari. Materialele supuse drepturilor de autor nu pot fi utilizate sau copiate fara permisiunea titularului acestor drepturi. Prezentul acord descrie utilizarile permise asupra materialelor de pe acest website.
Traduceri10 autorizeaza utilizatorii acestui website pentru a utiliza materialele textuale de pe acest website pentru utilizare numai in scopuri educationale si personale, necomerciale. Utilizatorii nu pot vinde, cesiona, sublicentia sau transfera in orice alt mod aceste materiale, nu pot copia materialele pentru scopuri comerciale, nu le pot vinde pentru a obtine castiguri proprii, fara acordul expres obtinut de la Traduceri10.
Orice intrebare privind termenii acestui acord sau solicitari de permisiune pentru utilizarea materialelor pe acest website pentru orice scop comercial sau personal se vor adresa la adresa: contact@traduceri-legalizate.net. Utilizarea oricaror texte sau materiale fara acordul Traduceri10 va fi sanctionata conform legislatiei in vigoare in Romania.
Traduceri-legalizate.net isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul website-ului, in orice moment, fara notificare prealabila. Traduceri-legalizate.net isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Utilizatorii nu pot modifica nicio parte din acest website.
In cazul in care identificati materiale care lezeaza drepturile de autor sau pe care le considerati indecente, ilegale sau imorale, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@traduceri-legalizate.net

Date cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC TRADUCERI10 PLUS SRL, avand urmatoarele date de identificare: J40/11645/2011, Cod Fiscal 29159560, sediul in Bucuresti, si urmatoarele date de identificare: e-mail: contact@traduceri-legalizate.net, telefoane: 0722.75.60.60, 0747.75.60.60, fax: 031.436.49.06, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, orice date personale pe care utilizatorii acestui website le pot transmite. Scopul colectarii datelor personale ale utilizatorilor este prestarea efectiva a serviciilor promovate pe acest website (precum si activitati conexe, precum facturare, contractare, etc.) precum si alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate si pentru a da utilizatorului acces la facilitati suplimentare si personalizate ale serviciilor traduceri-legalizate.net. Prin urmare, orice mesaje comerciale transmise dupa colectarea datelor oferite de utilizator nu pot fi considerate spam. Utilizatorii nu au obligatia de a furniza datele personale, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare. Refuzul utilizatorilor de a furniza datele personale determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate de Traduceri10. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC TRADUCERI10 PLUS SRL pentru scopurile mai sus mentionate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC TRADUCERI10 PLUS SRL, avand urmatoarele date de identificare: J40/11645/2011, Cod Fiscal 29159560, sediul in Bucuresti, si urmatoarele date de identificare: e-mail: contact@traduceri-legalizate.net, telefoane: 0722.75.60.60, 0747.75.60.60, fax: 031.436.49.06. Daca o parte din datele dumneavoastra sunt incorecte, utilizatorul trebuie sa notifice acest lucru in cel mai scurt timp. 
Traduceri-legalizate.net se angajeaza sa nu trimita mesaje de tip spam (mesaje comerciale pentru care nu s-a obtinut acceptul prealabil explicit al utilizatorului) si nici sa nu instraineze orice date personale colectate de la utilizatori.

Politica de publicitate Google Cookies si politici de confidentialitate 
Website-ul Traduceri-legalizate.net foloseste “cookies” (fisiere text plasate in calculatorul utilizatorului, pentru a ajuta website-ul sa analizeze modul in care utilizatorii il folosesc). Informatiile generate de cookie privind utilizarea website-ului de catre utilizator (inclusiv adresa IP a utilizatorului), vor fi transmise si stocate de Google pe serverele sale din Statele Unite. Google va folosi aceste informatii in scopul de a evalua utilizarea de catre dvs. a website-ului traduceri-legalizate.net, intocmirea rapoartelor de cercetare ale site-ului pentru operatorii de site si furnizarea de alte servicii legate de activitatea si de utilizarea internetului pe www.traduceri-legalizate.net. Google poate transfera aceste informatii unor terte parti, in cazul in care acest lucru este solicitat prin lege, sau in cazul in care terte parti afecteaza procesul de informatii cu privire la numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu orice alte date detinute de catre Google. Aveti dreptul sa refuzati utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare in browser-ul dvs., cu toate acestea, va rugam sa retineti ca, daca realizati aceste setari este posibil sa nu puteti avea acces la functionalitatea deplina a website-ului traduceri-legalizate.net. Prin utilizarea acestui website web, sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale de catre Google in modul si in scopurile mentionate mai sus. 

Politica de utilizare a website-ului si de postare a comentariilor pe website
Alaturi de sectiuni de informare, website-ul pune la dispozitia utilizatorilor si o sectiune de comentarii. Pentru o comunicare bazata pe decenta si respect reciproc, rugam toti utilizatorii care doresc sa isi exprime parerea in aceasta sectiune sa tina cont de urmatoarele reguli:

 • Nu faceti publicitate altor website-uri, afaceri sau interese; nu sunt permise mesajele comerciale care contin link-uri catre alte web website-uri;
 • Nu utilizati un limbaj indecent; injuriile de orice fel nu sunt permise;
 • Nu sunt permise mesajele antisociale; cele care incita la actiuni ilegale, la violenta sau xenofobie. Nu sunt permise postari care contin discriminari, indiferent daca acestea se refera la sex, religie, orientare sexuala etc;
 • Toate mesajele exprima doar punctul de vedere si opiniile autorilor acestora, astfel incat intreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine in intregime autorilor atat in cazul articolelor postate pe traduceri-legalizate.net, cat si a mesajelor si materialelor incarcate de catre userii website-ului.
 • Postarea unui mesaj pe unul din forumurile puse la dispozitie inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.
 • Pentru a va putea raspunde individual la diferite postari va rugam sa completati cu adresa de e-mail reala.
 • Nu sunt permise spam-ul, invitatiile pe alte canale si in general reclama de orice fel, atat public cat si privat.
 • Nu sunt permise mesajele care contin date cu caracter personal precum numerele de telefon, adrese, CNP, serii de BI/CI, ID-uri de messenger, adrese de e-mail etc.
 • Se interzice publicarea pe website a anunturilor de vanzare / cumparare de organe umane.

Politica de confidentialitate
Traduceri10 respecta si protejeaza confidentialitatea tuturor persoanelor ce utilizeaza website-ul nostru. Informatii de identificare individuala privind utilizatorii acestui website nu vor fi divulgate cu intentie oricarei alte terte parti fara primirea permisiunii utilizatorului, dupa cum se explica in politica de confidentialiate.
Acest website poate contine linkuri catre alte website-uri externe, in afara controlului Traduceri10. Aceste websiteuri pot avea propriile politici de confidentialitate, iar utilizatorii lor sunt incurajati sa se familiarizeze cu politicile de confidentialitate ale acestora.

Distribuirea si divulgarea informatiilor private
Traduceri10 nu va vinde sau distribui informatiile personale ale utilizatorilor. Informatiile personale pot fi divulgate numai in baza cerintelor legale, sau daca, cu buna credinta, Traduceri10 considera ca o asemenea actiune poate fi necesara pentru conformarea cu cerintele legale.

Informatii personale
Puteti accesa website-ul Traduceri10 si paginile acestuia fara a furniza informatii personale. Totusi, pentru a beneficia de serviciile oferite pe website, un utilizator trebuie sa furnizeze date personale (inclusiv, insa fara limitare la, nume, adresa, numar de telefon sau adresa de e-mail).
Informatiile confidentiale colectate prin intermediul acestui website sunt utilizate pentru scopul pentru care sunt solicitate, sau pentru a furniza utilizatorului informatii suplimentare despre servicii similare. Informatiile de contact, precum numele si adresa de e-mail, pot fi utilizate pentru furnizarea catre utilizator de informatii suplimentare privind serviciile fata de care acesta a prezentat interes.

 

 

Termeni si conditii
Traduceri legalizate Bucuresti | traduceri legalizate sector 1 |
 
Inchide bara
Tel: 0722.75.60.60   Tel: 0747.75.60.60   Email: contact@traduceri10.ro  
  LinkedIN   Facebook   Twitter   Feed Rss Traduceri10   Trimite e-mail   Print Traduceri-legalizate.net   Sitemap Traduceri10