Home    
 
  traduceri legalizate   servicii traduceri legalizate   preturi traduceri legalizate   contact  
  O traducere legalizata este un document oficial, foarte important si, de aceea, trebuie realizat cu grija, atentie si competenta.  
Stam la dispozitia clientilor nostri cu o gama diversificata de domenii pentru traduceri, adaptata necesitatilor acestora.
 
Doriti calitate la un pret mic? Suntem aici pentru dumneavoastra: traduceri si legalizari la cele mai mici preturi!
 

Punem pret pe relatia cu clientii nostri si apreciem opinia clientilor nostri. De aceea, va invitam sa ne contactati!
 

 
  continuare...   continuare...   continuare...   contact...  
 

 

 

Traduceri legalizate Bucuresti

 

Traducerea legalizata este acea traducere realizata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, pe care acesta o semneaza si o stampileaza, in vederea legalizarii de catre un notar public. Traducerea legalizata este formata din traducere, incheierea traducatorului si incheierea de legalizare a semnaturii traducatorului, impreuna cu o copie a originalului, toate acestea fiind legate prin stampila si semnatura traducatorului. Traducerea legalizata nu garanteaza calitatea traducerii, ci doar certifica faptul ca traducatorul este autorizat si ca are depus un specimen de semnatura si stampila la biroul notarial. Raspunderea pentru calitatea traducerii este asumata de traducator, prin semnare si stampilare.

Biroul nostru de traduceri realizeaza traduceri legalizate in Bucuresti pentru orice tip de document, cu respectatea conditiilor specifice impuse de Legea notarilor publici si activitatii notariale nr. 36/ 1995. Pentru realizarea de traduceri legalizate in Bucuresti, legislatia in vigoare impune prezentarea documentului original atunci cand se legalizeaza traducerea. De asemenea, in conditiile legii numai anumite documente se pot legaliza notarial, fiind vorba despre documente emise de institutii publice din Romania, sau acte legalizate si apostilate in alte state. Pentru alte tipuri de documente, este necesara indeplinirea unor alte cerinte, ce vor fi comunicate in functie de documentul ce necesita traducere.

Traducerile legalizate pot fi necesare in Romania sau in strainatate, pentru indeplinirea unor proceduri legale precum: incheierea de parteneriate si contracte, deschiderea unor companii sau sucursale, participarea la licitatii, casatorie, divort, obtinere documente, echivalare studii, obtinerea de locuri de munca, etc.

Pentru realizarea de Traduceri legalizate Bucuresti este suficient sa ne trimiteti documentul de tradus pe e-mail sau fax, urmand ca dupa realizarea traducerii, originalul sa fie prezentat in fata notarului atunci cand se realizeaza legalizarea.

Pentru persoane juridice, realizam Traduceri legalizate Bucuresti pentru documente precum: certificat constatator, cazier fiscal, cazier judiciar, certificate de atestate fiscale, bilanturi, procuri, etc.

Pentru persoane fizice realizam Traduceri legalizate Bucuresti pentru documente precum: cazier fiscal, diplome de licenta, diplome de master, diplome de doctor, foi matricole, certificate, atestate, sentinte, etc.
In cazul in care va aflati in alta localitate sau in strainatate, ne puteti expedia documentele originale la biroul nostru de traduceri legalizate in Bucuresti, iar dupa indeplinirea tuturor procedurilor pentru traducere, legalizare, apostilare sau supralegalizare, traducerile impreuna cu originalele va vor fi expediate inapoi. Toate documentele dumneavoastra vor fi gestionate cu maxima atentie si competenta.

Pentru a solicita o oferta pentru traduceri legalizate in Bucuresti, va invitam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Termeni si conditii
traduceri legalizate sector 1 | traduceri legalizate sector 2 | traduceri legalizate sector 3 | traduceri legalizate sector 4 | traduceri legalizate sector 5 | traduceri legalizate sector 6 | Traduceri legalizate Crangasi | Traduceri legalizate Ghencea |
 
Inchide bara
Tel: 0722.75.60.60   Tel: 0747.75.60.60   Email: contact@traduceri10.ro  
  LinkedIN   Facebook   Twitter   Feed Rss Traduceri10   Trimite e-mail   Print Traduceri-legalizate.net   Sitemap Traduceri10