Home    
 
  traduceri legalizate   servicii traduceri legalizate   preturi traduceri legalizate   contact  
  O traducere legalizata este un document oficial, foarte important si, de aceea, trebuie realizat cu grija, atentie si competenta.  
Stam la dispozitia clientilor nostri cu o gama diversificata de domenii pentru traduceri, adaptata necesitatilor acestora.
 
Doriti calitate la un pret mic? Suntem aici pentru dumneavoastra: traduceri si legalizari la cele mai mici preturi!
 

Punem pret pe relatia cu clientii nostri si apreciem opinia clientilor nostri. De aceea, va invitam sa ne contactati!
 

 
  continuare...   continuare...   continuare...   contact...  
 

 

 

Servicii traduceri legalizate

 

Gama de servicii oferita de echipa noastra este una vasta si variata, pentru a se adapta perfect necesitatilor clientilor nostri. Astfel, va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:

Traduceri autorizate şi legalizate
Domenii si limbi
Traducatorii nostri autorizati realizeaza servicii traduceri autorizate si Servicii traduceri legalizate in limbile:
- engleza,
- franceza,
- italiana,
- spaniola,
- germana,
- araba.
Oferim traduceri autorizate şi legalizate în oricare dintre domeniile de mai jos:
- traduceri juridice
- traduceri tehnice
- traduceri financiare
- traduceri economice
- traduceri bancare
- traduceri resurse umane
- traduceri medicale

Interpretariat romana <> engleza

Din dorinta de a veni în sprijinul dumneavoasta în relatia cu partenerii externi, pentru a facilita comunicarea în interiorul companiei dumneavoastra sau pentru relationarea cu autoritatile naţionale şi internationale, echipa noastra de traducatori autorizati va sta la dispozitie pentru servicii de interpretariat, în oricare dintre domeniile mentionate mai sus, pentru diverse evenimente, precum: summit, congres, conferinta, seminar, intalnire de afaceri, masa rotunda, work-shop, kick-off meeting, traning etc.
Colaboram cu birouri notariale cu personal profesionist, impreuna cu care oferim servicii de interpretariat de cea mai inalta calitate, pentru orice tip de documente notariale necesare: procuri, specimene de semnatura, declaratii asociati, declaratii persoane fizice, antecontracte de vanzare-cumparare, contracte de vanzare-cumparare, etc.

Termeni si conditii
Traduceri legalizate Bucuresti | traduceri legalizate sector 1 | traduceri legalizate sector 2 | traduceri legalizate sector 3 | traduceri legalizate sector 4 | traduceri legalizate sector 5 | traduceri legalizate sector 6 | Traduceri legalizate Crangasi |
 
Inchide bara
Tel: 0722.75.60.60   Tel: 0747.75.60.60   Email: contact@traduceri10.ro  
  LinkedIN   Facebook   Twitter   Feed Rss Traduceri10   Trimite e-mail   Print Traduceri-legalizate.net   Sitemap Traduceri10